Galerija » Kontakt telefoni » Pronađite nas na mapi »

OHS D.O.O. KAKANJ
Djelatnost
Građevinarstvo
Adresa
Rudi Cajavec 3 72240 Kakanj
Email
ohs.kakanj@gmail.com
Web sajt
http://www.ohskakanj.com/
Opis djelatnosti
Specijalizirani za nabavu i održavanje opreme i alata za izvođenje građevinskih radova Detalje pogledajte na: www.ohskakanj.com

Misija

 

Obezbjediti kvalitetne proizvode za široki dijapazon građevinskih radova. Kvalitetnim proizvodima kontinuirano pružati servisnu podršku i pravilno formulisanim sistemom održavanja osigurati profitabilan, pouzdan, efikasan i dugotrajan rad vaše i naše opreme i alata.

 

Vizija

 Na zadovoljstvo kompanija i lica sa kojima se ostvaruje saradnja, (p)ostati njihov najbolji partner u nabavi i održavanju opreme, alata i proizvoda za izvođenje građevinskih radova.

 

Cilj

Pružiti najbolju kompletnu uslugu za građevinske alate, opremu i proizvode – od savjetovanja za odabir opreme, nabavke i isporuke, prilagodbi i podešavanja radnih parametara, obuke za pravilno rukovanje i održavanje, terenskih kontrolnih pregleda, servisnih i remontnih zahvata, otklanjanja „slučajnih” kvarova i problema, dijagnostike stanja i formiranja zaliha rezervnih dijelova, pružanju pomoći na raznim drugim problemima u polju održavanja građevinskih mašina, alata i opreme.

Pružanjem kompletne usluge želimo našim saradnicima omogućiti postizanje veoma visoke pouzdanosti i raspoloživosti opreme, alata i proizvoda za građevinske radove uz prihvatljive i niske troškove posjedovanja, eksploatacije i održavanja.


Kontakt telefoni

Povratak na vrh strane »
+387 (32) 558-588
+387 (61) 447-787
+387 (32) 558-588

Povratak na vrh strane »
OHS d.o.o. Kakanj - logo firme

OHS d.o.o. Kakanj - logo firme


Pronađite nas na mapi

Povratak na vrh strane »